Beste inwoners van Veendam,

De PvdA Wildervank Veendam laat u weten dat wij er ook voor u zijn in deze onzekere tijd in de strijd tegen het coronavirus.
We gaan nu niet fysiek met u in gesprek in de wijk of op het plein. We zijn vanaf nu bereikbaar voor u via de telefoon, chat, whatsapp of e-mail. Wij horen graag wat er leeft in de samenleving , juist nu we elkaar niet veel zien. Heeft u vragen, opmerkingen, zorgen met betrekking tot de gevolgen van alle maatregelen, laat het ons weten. 
De PvdA fractie en wethouder zijn bereikbaar.
E-mail: info@pvdaveendam.nl en zie onze website www.pvdaveendam.nl onder t kopje ‘over ons’ voor de persoonlijke e-mail adressen en telefoonnummers.

Houdt 1,5 meter afstand en blijf gezond! 

Met hartelijke groet,  Vladimier Slor, Fractievoorzitter PvdA ,  Ans Grimbergen, Wethouder sociaal domein en wonen
Willem Drees-penning uitgereikt aan echtpaar van der Veen.
Harm en Gré van der Veen uit Veendam hebben vrijdagmorgen 1 mei op de Dag van de Arbeid van de PvdA afdeling Wildervank-Veendam ieder de Willem Drees-penning ontvangen voor haar 65-jarig lidmaatschap van de PvdA.
Partijvoorzitter Rob Haye reikte de penningen bij hun karakteristieke woning aan het Bocht Oosterdiep uit. `Het is uniek dat een echtpaar voor hun lange lidmaatschap de penning mag ontvangen` aldus Rob Haye. De 1 mei viering kon helaas in verband met de Corona-maatregelen geen doorgang vinden.
Harm van der Veen (85) was o.a. docent geschiedenis aan de Winkler Prins en Ubbo Emmius en voor de PvdA lid van de Provinciale Staten van Groningen en van 1975 tot 1998 voorzitter van het Veenkoloniaal Museum. Gré van der Veen- Doddema (84) geniet bekendheid als schrijfster en wordt ook wel de `Annie M.G. Smidt van Groningen` genoemd.